King Cock® Harness med Dildo 18 cm

489,00 kr.

Med dette sæt får du en god og realistisk begynder strap-on.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Must-have produktet til par!

King Cock Harness med Dildo 18 cm er til dig, der vil have spændende strap-on sex!

Dildoen har et meget realistisk udseende og er god til jer, der gerne vil begynde at udforske strap-on leg, hvor rollerne pludselig byttes og dominans og underkastelse bliver en sjov faktor. Dildoen kan naturligvis også bruges alene til lidt fræk solo-leg, eller til lesbiske par, som gerne vil udforske hinanden.

King Cock er produceret i USA, og det er tydeligt, at der i den grad er kælet for detaljerne. Sugekoppen i bunden af dildoen giver også mulighed for håndfri fornøjelse.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Kan justeres, så det passer til taljer med en omkreds op til 132 cm.
  • Kan bruges til at stimulere mænd og kvinder.

Video

Specifikationer

Mærke: King cock
Farve: Sort og hud
God til: Kvinde og mand
Størrelse: 18 cm
Diameter: 3,5 cm
Hofteomkreds 132 cm
Med vibrator: nej
Manual Engelsk
Vandtæt: Dildo ja
Medfølger: Harness og dildo
Materiale: PVC, polymid, silikone, metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme