King Cock® Sprøjte Dildo med Kugler 28 cm

549,00 kr.

Realistisk ejakulationsdildo på 28 cm fra King Cock. Perfekt til intime og frække stunder i soveværelset!

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

For realistisk stimulation 

Vil du gerne tilfredsstilles af en dildo? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Denne ultrarealistiske sprøjtedildo med naturtro detaljer fra King Cock vil med garanti gøre dine intime stunder endnu bedre og opfylde dine behov inden for cum-play. King Cock er bl.a. også kendt for deres fantastiske ejakulationsdildoer, så du kan være helt sikker på, at du får noget for pengene!

Denne dildo har en imponerende størrelse på 28 cm og er derfor ideel til mænd og kvinder, der har erfaring med dildo-leg. Dildoen kan bruges til penetration af anus eller vagina, og kan derfor nydes af begge køn. Perfekt til solo-leg, men naturligvis også hed parleg med din elskede.

Ud over at kunne ejakulere har denne dildo også et markeret penishoved samt livagtige detaljer, der alt sammen bidrager til en mere realistisk følelse under penetration. Fyld dildoens pipettebold med den medfølgende Jizzle Juice og glæd dig til ophidsende, intime stunder enten alene eller sammen med din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ultrarealistisk dildo med naturtro detaljer.
  • Dildo på 28 cm.
  • Mulighed for cum-play.
  • Jizzle Juice medfølger.
  • Ideel til dig, der har erfaring med dildoer.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til anal og vaginal penetration.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 28 cm
Diameter: 6,1 cm
Materiale: PVC og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af King Cock® Sprøjte Dildo med Kugler 28 cm

  1. Nikolai

    Den er lidt stor, men med en god glidecreme, så magter jeg også denne Sprøjte Dildo.

Tilføj en anmeldelse af varen