Kokos Adel Onahole Real Hips Sexdukke

2.149,00 kr.

Fræk sexdukke i realistisk udseende fra Kokos. Perfekt til intime stunder i soveværelset.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intime fornøjelser med Adel Onahole

Kast dig ud i hed fornøjelse med Adel Onahole Real Hips fra Kokos. Denne sexdukke ligner den “ægte vare” med sine livagtige detaljer. Du kan derfor nemt drømme dig væk i fræk leg med din drømmekvinde. Det kommer til at føles så intenst!

Sexdukken er fremstillet i et hudlignende materiale, hvilket betyder, at den er enormt behagelig og blød at røre ved. Dukken kommer desuden med to åbninger, så du selv kan vælge, om du vil nyde Adel Onahole Real Hips analt eller vaginalt.

Dukken har en flad overflade, så du nemt kan sætte den på forskellige overflader. Det har aldrig været nemmere at nyde din “elsker” bagfra. Glæd dig til at mærke hende, mens du tager hende ind over bordet eller i sengen. Det bliver så hot!

Du bestemmer desuden også helt selv, om du vil nyde dukken alene eller sammen med en partner. Med Adel Onahole Real Hips får du og din partner mulighed for at nyde intens leg med en “tredje” part uden at skulle invitere andre med i legen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Vaginal og anus åbning.
  • Ribbet lystkanal – for livagtig stimulation.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Adel Onahole Real Hips
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 29 x 16 x 38 cm
Vægt: 7500 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme