Kokos Adel Onahole Masturbator Sexdukke

1.449,00 kr.

Skøn sexdukke i realistisk udseende fra Kokos. Perfekt til en intim aften i soveværelset.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Seksuelle fornøjelser med Adel Onahole 

Glæd dig til at nyde denne realistiske sexdukke fra Kokos. Dukken ligner den “ægte vare” og har livagtige detaljer, der tager din fornøjelse til nye højder. Du kan være helt sikker på, at dine intime stunder bliver endnu bedre med denne dejlige sexdukke.

Adel Onahole er fremstillet i et hudlignende materiale, der gør den superbehagelig at lege med. Du bestemmer helt selv, om du vil bruge dukkens vaginale eller anale åbning. Begge åbninger har stimulerende og rillede lystkanaler.

Dukken har en flad overflade, der gør det muligt for dig at sætte den på skrive- eller spisebordet. Du kan naturligvis også nyde din dukke i sengen og glæde dig til fræk leg i missionærstilling.

Du kan godt se frem til at nyde denne dukke alene, men du kan naturligvis også invitere din partner med i legen. På den måde kan I nyde en “tredje” person uden at skulle invitere en anden person med i jeres intime fornøjelser.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Vaginal og anus åbning.
  • Ribbet lystkanal – for livagtig stimulation.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Adel Onahole
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 29 x 38 x 16 cm
Vægt: 7500 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme