Kokos Angel 2 Masturbator Sexdukke

499,00 kr.

Glæd dig til dejlige og intime stunder med Angel 2 fra Kokos. Denne sexdukke vil helt sikkert tage din masturbation til nye højder.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fantastisk nydelse med Angel 2

Står du og mangler en skøn sexdukke, der kan tage dine intime sessioner til nye højder? Så bør du prøve denne vidunderlige sexdukke fra Kokos. Dukken kommer i et realistisk udseende, der gør det nemt for dig at drømme dig væk i hed leg med din drømmekvinde.

Dukken er lavet i et blødt og fleksibelt materiale, hvilket betyder, at den er utrolig behagelig at røre ved. Glæd dig til at mærke dukkens intense vaginale åbning, der gemmer på en ribbet og struktureret lystkanal, der gør din nydelse så intens!

Sexdukken har desuden også en flad overflade, så du nemt kan placere den, hvor du ønsker. Sæt Angel 2 på kanten af bordet eller glæd dig til at nyde hende i sengen. Det bliver så dejligt!

Du vælger helt selv, om du vil nyde dukken alene, eller om du vil invitere din partner med i legen. Med Angel 2 bliver det supernemt for jer at forestille jer, at I nyder en fræk trekant med en tredje part.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Vaginal og anus åbning.
  • Ribbet lystkanal – for livagtig stimulation.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Angel 2
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 15 x 11 x 16 cm
Vægt: 1360 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme