Kokos Cleo Anal Masturbator Sexdukke

349,00 kr.

Kast dig ud i dejlig anal fornøjelse med Cleo fra Kokos. Perfekt til intime stunder i soveværelset.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Anal stimulation med Cleo! 

Drømmer du dig væk i hed anal leg med din drømmepartner? Så udlev dine frækkeste fantasier med Cleo. Med denne sexdukke kan du tage dine intime solo-fornøjelser til nye højder, der giver dig lyst til bruge dukken igen og igen.

Dukken er formet til at ligne underdelen af en kvinde med faste, runde baller. Derudover kommer den også med en anus åbning med en ribbet lystkanal, der føles utrolig behagelig om penis.

Du kan godt se frem til at mærke Cleos bløde og fleksible materiale, der føles utrolig behagelig mod huden. Dukken har en fast overflade, der gør det muligt for dig at sætte den på enhver fast overflade. Det betyder, at du får mulighed for at nyde Cleo i sengen eller på bordkanten. Det bliver så hot! Du kan nyde denne sexdukke alene, eller du kan invitere din partner med i legen og udleve jeres frækkeste fantasier om en hed trekant.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Hot sexdukke formet som en bagdel.
  • Anus åbning med dejlig struktur.
  • Ribbet lystkanal for ultimativ nydelse.
  • Bløde og runde baller – perfekt til fræk spanking.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Cleo
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Højde x Bredde: 13 x 7,5 cm – Højde 12 cm
Diameter: 1 cm
Vægt: 700 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme