Kokos Ella Masturbator Sexdukke

369,00 kr.

Realistisk sexdukke med vaginal åbning fra Kokos. Perfekt til intime solo-fornøjelser.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk forførelse med Ella

Glæd dig til at mærke Ellas dejlige og runde baller, som altid er klar til at blive spanket. Med denne dukke har det aldrig været nemmere at tage “hende” bagfra og udleve dine frækkeste fantasier. Du kommer til at elske denne sexdukke.

Dukken har en vaginal åbning, og så er den fremstillet i et superblødt og fleksibelt materiale, der føles fuldstændig fantastisk under penetration. Indeni finder du en spændende og realistisk struktur med stimulerende riller. Dukken har endda også et g-spot! Perfekt til dig, der gerne vil drømme dig væk i hed leg med din drømmekvinde.

Du kan bruge dukken alene, når du trænger til lækker solo-fornøjelse, eller du kan bruge den sammen med din partner. Måske har du og din partner snakket om at have en trekant, men har været skeptiske med at involvere en tredje part. Med Ella bliver det ikke bedre! Perfekt til jer, der gerne vil udforske jeres seksuelle horisonter på en sjov og fræk måde.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Vaginal åbning med realistisk struktur.
  • Bløde og runde baller – perfekt til fræk spanking.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Ella
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 14 cm
Diameter: 1 cm (strækbar)
Vægt: 892 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme