Kokos Hanna Onahole Masturbator Sexdukke

2.099,00 kr.

Dejlig sexdukke med realistisk udseende fra Kokos. Perfekt til intime stunder i soveværelset.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fantastisk fornøjelse med Hanna

Glæd dig til at kaste dig ud i erotiske eventyr med Hanna fra Kokos. Denne sexdukke giver dig den ultimative realistiske oplevelse med masser af skøn og pirrende nydelse, som du får lyst til opleve igen og igen.

Sexdukken er fremstillet i et hudlignende materiale, der er superblødt og behageligt mod huden. Hanna kommer med en vaginal og anal åbning, som giver dig mulighed for at nyde varieret sex. Begge huller har desuden en ribbet struktur, der føles ligesom den ægte vare.

Takket være dukkens flade overflade kan du nemt placere den på enhver glat overflade. Du kan derfor godt se frem til at nyde Hanna på bordet eller i sengen – valget er helt op til dig! Hanna er desuden den optimale sexpartner til dejlig missionærsex.

Dukken kan bruges alene, men du kan naturligvis også invitere din partner med i legen. Med en sexdukke kan I udleve jeres vildeste fantasier om en hed trekant bare uden at invitere en tredje part med i legen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Vaginal og anus åbning.
  • Ribbet lystkanal – for livagtig stimulation.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Hanna
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 26 x 15 x 35 cm
Vægt: 6400 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme