Kokos Hanna Onahole Real Hips Sexdukke

2.599,00 kr.

Glæd dig til at nyde dejlige og erotiske stunder med denne fantastiske sexdukke fra Kokos.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intime stunder med Hanna 

Forkæl dig selv med denne vidunderlige sexdukke fra Kokos. Hanna Onahole Real Hips kommer i et realistisk design og gør det muligt for dig at udleve dine frækkeste fantasier. Det bliver så hot!

Dukken er fremstillet i et hudlignende materiale, hvilket betyder, at den er enormt blød og behagelig at røre ved. Derudover har dukken to åbninger: en vaginal og anal åbning, der gør det muligt for dig at nyde varieret sex. Begge huller har en stimulerende og rillet lystkanal, der føles ligesom den ægte vare.

Hanna ligger allerede klar til at blive taget bagfra – perfekt til dig, der elsker doggy-style. Den flade overflade gør det nemt for dig at nyde dukken i sengen, men også ind over bordet.

Du vælger helt selv, om du vil nyde Hanna alene, eller om hun skal fungere som en “tredje” part i frække og intime lege med din partner. I kan derfor godt se frem til en fræk trekant, som tager jeres sexliv til nye højder.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Vaginal og anus åbning.
  • Ribbet lystkanal – for livagtig stimulation.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Hanna Onahole Real Hips
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 29 x 16 x 38 cm
Vægt: 7500 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme