Kokos Hera Real Hip Masturbator Sexdukke

799,00 kr.

Dejlig sexdukke i realistisk design fra Kokos. Perfekt til intime stunder alene eller sammen med en partner.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn nydelse med Hera 

Glæd dig til at mærke denne fantastiske sexdukke, der kommer i en kompakt størrelse og i et realistisk design. Når du først trænger op i denne sexdukke, kan du være helt sikker på, at du får lyst til at mærke den igen og igen.

Dukken er fremstillet i et blødt og fleksibelt materiale, der er utrolig behageligt at røre ved. Du vælger helt selv, om du vil nyde dukkens vaginale eller anale åbning. Begge huller har realistiske strukturer, der føles fuldstændig fantastisk om penis.

Hera Real Hip har desuden også en flad overfalde, som gør det nemt for dig at nyde dukken bagfra. Du kan sætte hende på kanten af bordet eller i sengen og derefter glæde dig til dejlig “doggy-style”-sex.

Du vælger helt selv, om du vil nyde dukken alene, eller om du vil invitere din partner med i legen. Med Hera Real Hip kan I nemt nyde en “tredje” part uden at skulle invitere en anden person med i legen. Perfekt til jer, der gerne vil eksperimentere med en trekant.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Vaginal og anus åbning.
  • Ribbet lystkanal – for livagtig stimulation.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Hera Real Hip
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 24 x 12 x 21 cm
Vægt: 2996 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme