Kokos Oknyeo Masturbator Sexdukke

1.399,00 kr.

Fræk sexdukke med to åbninger fra Kokos! Perfekt til intim solo-fornøjelse.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk leg med Oknyeo

Udlev dine vildeste og frækkeste fantasier med Oknyeo! Denne vidunderlige sexdukke fra Kokos er altid klar til at give dig dejlig stimulation hvor og hvornår, du har lyst.

Dukken er lavet i et fleksibelt og blødt materiale, der føles ligesom ægte hud. Derudover har Oknyeo to åbninger, så du har mulighed for variation under legen. Vaginal åbningen har realistiske skamlæber og en pirrende indre struktur med et g-spot for en livagtig følelse. Anus åbningen er derimod stram og har en ribbet struktur indeni, der føles fuldstændig fantastisk om penis.

Du vælger helt selv, om du vil nyde Oknyeo i sengen, eller om du vil tage hende hårdt over spise- eller skrivebordet. Dukken er helt perfekt til intime solo-fornøjelser, men kan naturligvis også bruges sammen med en partner. Perfekt til jer, der gerne vil udleve frække fantasier om en trekant.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Vaginal åbning med realistisk struktur.
  • Stram anus åbning med ribbet lystkanal.
  • Bløde og runde baller – perfekt til fræk spanking.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Oknyeo
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde X højde 25 cm x 14 cm
Diameter: 1 cm (strækbar)
Vægt: 4250 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme