Kokos Olivia Masturbator Sexdukke

1.049,00 kr.

Glæd dig til dejlig stimulation med Olivia. Denne sexdukke fra Kokos vil helt bestemt gøre dine intime stunder endnu bedre!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fortryllende nydelse med Olivia

Vil du gerne have en kvinde ved din side, der altid er klar til at tage sig kærligt af dig? Så bør du prøve Olivia fra Kokos. Denne realistiske sexdukke er altid klar til at give dig dejlig nydelse, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Sexdukken er lavet i et realistisk og fleksibelt materiale, der føles ligesom ægte hud. Du kan derfor godt se frem til at nyde Olivias stramme vagina og anus, når du tager hende bagfra. Begge huller kommer med spændende stimuleringsnopper, der giver en pirrende følelse under penetration.

Olivia er det perfekte sexlegetøj til ham, når lysten trænger på. Du vælger helt selv, om hun skal nydes i sengen, eller om du vil tage hende bagfra, mens hun ligger klar på skrivebordet. Det bliver så hot! Du kan naturligvis også bruge dukken sammen med din partner og dermed glæde dig til en hed trekant med dig, din partner og Olivia. Det bliver ikke bedre!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Realistisk anal og vaginal åbning.
  • Lystkanal med stimulerende nopper.
  • Bløde og runde baller – perfekt til fræk spanking.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Olivia
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 26 x 18 x 13 cm
Vægt: 4245 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme