Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Kokos Onahole Masturbator Sexdukke

1.449,00 kr.

Skøn sexdukke med vaginal og anal åbning fra Kokos. Perfekt til hede solo-stunder i soveværelset.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den ultimative oplevelse med Onahole

Tag din nydelse til nye højder med denne fantastiske og ultrarealistiske sexdukke fra Kokos. Dukken er modelleret efter en rigtig model og har derfor livagtige detaljer, der gør din nydelse endnu bedre.

Onahole er lavet i et hudlignede materiale, og så har den realistiske og bløde skamlæber. Du kan selv vælge, om du vil nyde dukkens vagina, eller om du vil kaste dig ud i dejlig anal leg. Begge åbninger kommer med nuppede lystkanaler, der føles ligesom den ægte vare.

Takket være dens flade overflade kan du nemt placere den på enhver overflade. Du kan derfor se frem til at nyde Onahole i sengen, men også på spise- eller skrivebordet. Du vælger helt selv hvor og hvornår, du vil nyde denne dukke.

Dukken er perfekt til intime solo-fornøjelser i soveværelset, men du kan også bruge den sammen med din partner for ekstra spice i soveværelset. Måske har I snakket om at eksperimentere med en tredje person? Med Onahole bliver det ikke nemmere.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Vaginal og anus åbning.
  • Ribbet lystkanal – for livagtig stimulation.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Onahole
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 23 x 15,50 x 33 cm
Vægt: 804 gram
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme