Kokos Sally Masturbator Sexdukke

359,00 kr.

Dejlig sexdukke fra Kokos. Perfekt til intim solo-fornøjelse i soveværelset!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Klar til leg med sexede Sally? 

Synes du, at dine intime stunder trænger til en kærlig hånd – eller en sexet dukke? Så har vi det helt rigtige til dig. Sally er en realistisk sexdukke fra Kokos, der tager din nydelse seriøst og giver dig rig mulighed for at udleve dine frækkeste fantasier.

Sally ligger altid klar på ryggen til, at du kan nyde hende i missionærstilling. Dukken kommer med en dejlig vaginal åbning, der har en indre lystkanal med en realistisk og spændende struktur. Sally har endda også et g-spot, som gør din stimulation endnu mere realistisk.

Du vælger helt selv hvor og hvornår, du vil nyde denne fantastiske sexdukke. Hun er perfekt til intim sjov i sengen, men kan naturligvis også placeres på spise- eller skrivebordet. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at du kommer til at elske at trænge op i denne dukke.

Dukken egner sig helt perfekt til at give dig sensuel intim solo-fornøjelse, men du kan naturligvis også bruge den sammen med din partner. På den måde får I mulighed for at udleve de frækkeste fantasier om en trekant mellem dig, din partner og en tredje part. Det bliver så frækt!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Realistisk vaginal åbning.
  • Spændende lystkanal med g-spot.
  • Ideel til fræk solo-fornøjelse.
  • Kan bruges sammen med en partner.
  • Fremstillet i blødt og fleksibelt materiale.

Information

Mærke: Kokos
Model: Sally
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 12 cm
Diameter: 1 cm (strækbar)
Vægt: 804 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme