Le Wand Magic Wand Vibrator Hvid

1.399,00 kr.

Pragtfuld massagestav fra Le Wand til dejlig massage eller pirrende stimulation.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til intime stunder 

Vil du gerne forkæle dig selv med en massagestav, der kan gøre ethvert intimt øjeblik endnu bedre? Så bør du prøve denne fantastiske massagestav fra Le Wand. Denne Magic Wand vil helt sikkert gøre din aften endnu bedre og give dig lyst til at række ud efter den igen og igen.

Den hvide massagestav er lavet i hudvenligt silikone, der føles utrolig behagelig mod huden. Med sin fleksible hals kan den nemt køre ind over dine ømme og trække muskler eller stimulere det helt rigtige sted for dig. Vælg mellem 20 vibrationsfunktioner i 10 hastigheder og find det mønster, der tilfredsstiller dig mest!

Massagestaven er oplagt til intim massage med din partner, men kan naturligvis også bruges som dejlig stimulation til f.eks. klitoris. Kør staven over dine erogene zoner og oplev fantastisk nydelse, som får dig til at slappe helt af.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og klassisk design.
  • Perfekt til stimulation af erogene zoner.
  • Perfekt til massage af ømme og trætte muskler.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • 20 vibrationsmodi i 10 hastigheder.
  • Inkl. rejseboks, tastelås og tekstureret påsats.
  • Lavet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Le Wand
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 33,5 cm
Diameter: 6,3 cm
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-coating og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Le Wand Magic Wand Vibrator Hvid”