LELO Billy 2 Black Prostata Massage

999,00 kr.

Prostata massage til dig, der vil nyde en bid af himlen.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vidunderlig følelse til ham. 

LELO Billy 2 Black Prostata Massage er til dig, der gerne vil have et ergonomisk og flot design. Den pirrer din følsomme prostata med den eksklusive og opgraderede LELO Billy 2 Opladelig Prostata Massager, så med din USB kabel kan du være klar til, at få det hedt nat efter nat. Vibratoren har i alt 8 forskellige vibrationsindstillinger, så du har lidt at vælge mellem.

Den er vandtæt, så du har muligheden for at tage den med i badet.

Skaftet har en lækker, blød overflade i silikone og en kurve, der passer til kroppens anatomi. Der rammer dit erogene punkt.

Fantastiske Fordele: 

  • 8 forskellige vibrationsindstillinger.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig.
  • Lækkert og behageligt materiale.

Specifikationer

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Mand
Størrelse: 17,4 cm
Diameter: 2,9 cm
Medfølger: Opbevaringspose
Med vibrator: Ja
Stimulation: Klitoris
Vandtæt: Ja
USB kabel: Medfølger
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Billy 2 Black Prostata Massage”