Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Iker Prostata Vibrator Sort

549,00 kr.

Skøn perineum og prostata vibrator fra Svakom.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren forkælelse til ham

Vil du glæde dig selv eller din partner? Så bør du prøve Iker fra Svakom. Denne prostata vibrator vil med garanti gøre dine erotiske øjeblikke endnu bedre. Vibratoren kommer i et ergonomisk design, der fleksibelt tilpasser sig kroppen og forkæler prostata og perineum på samme tid.

Iker har 2 motorer med et stille forkælelsesprogram med 7 vibrationsmodi på den ene side og 5 pulserende bankemodi på den anden i 5 intensiteter. Du kan styre vibrationerne nemt med et tryk på en knap, eller du kan bruge Svakom-appen. Ved brug af app kan din partner også styre din nydelse.

Du kan også bruge Iker til stimulering af g-punktet og klitoris, hvis dette ønskes. Det lysende LED-display på legetøjet giver også en synkroniseret visuel oplevelse med vibrationerne, som tilføjer en ekstra dimension til din nydelse. Hvis du ikke kan få nok af denne vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk og stilfuldt design.
  • Stimulerer perineum og prostata.
  • Kan bruges til stimulation af g-punktet og klitoris.
  • 5 vibrationsmodi og 5 pulserende bankemodi.
  • Kan styres via Svakom-app.
  • LED-display lys – synkroniseret visuel oplevelse.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Perineum og prostata
Størrelse: 13,4 x 10,1 x 3,6 cm
Vægt: 138 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, ABS, PC og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme