Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Dot Pinpoint Klitoris Vibrator

Original price was: 1.389,00 kr..Current price is: 1.299,00 kr..

Fantastisk og innovativ klitorisvibrator fra Lelo, der stimulerer dine erogene zoner.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Innovativ forkælelse til hende

Står du og mangler en vibrator, der kan forkæle dine erogene zoner på en behagelig og tilfredsstillende måde? Så bør du prøve Dot fra Lelo. Med denne klitorisvibrator kan du være helt sikker på, at du får en vidunderlig aften under dynen – enten alene eller sammen med din partner.

Den innovative klitorisvibrator er optimeret til at give dig masser af lækker forkælelse og flere orgasmer. Ved hjælp af Infinite Loop™-teknologi kan vibratoren bevæge sig i en konstant elliptisk bevægelse, mens vibratorens bløde og bøjelige spids stimulerer f.eks. klitoris, brystvorter eller mellemkødet med absolut præcision. 

Dot har 8 forskellige vibrationsfunktioner samt forskellige intensiteter, som du nemt kan styre med et tryk på en knap. Vibratoren er desuden også vandtæt, hvilket betyder, at du kan tage den med dig under bruseren eller i badekarret.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Infinite Loop™-teknologi – konstant elliptisk bevægelse. 
  • Perfekt til stimulering af flere erogene zoner.
  • 8 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Lelo
Farve: Turkis og lilla
God til: Kvinde
Størrelse: 6 x 4,6 x 16,5 cm
Vægt: 98 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme