LELO Elise 2 G-Spot Vibrator Sort

1.289,00 kr.

Skøn dildovibrator med fantastiske funktioner fra LELO.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fantastisk stimulering til hende

Kombiner alt det, du skal bruge for en mind-blowing orgasme i et apparat, der tager benene væk under dig. Så har du Elise 2 fra LELO. Elise 2 er en forbedret udgave af din forgænger og er endnu mere effektiv og kraftig, så du kan opleve intense orgasmer. Det bliver så frækt!

Dildovibratoren har 2 effektive og lydsvage motorer, som du finder i selve dildoen og ved dens sølvkant. Når du tænder for ét af dildoens pulserende mønstre, vil du opleve, at de to motorer vibrerer skiftevis, som giver dig en mere pirrende og intens stimulation.

Du kan nemt vælge det mønster, du ønsker ved at trykke på knapperne nederst på vibratoren. Elise 2 har 8 forskellige vibrationsmønstre. Når du har valgt det mønster, der tilfredsstiller dig mest, kan du nemt vælge det intensitetsniveau, som behager dig mest. Vælg mellem alt fra milde til kraftige vibrationer. Hvis du holder knapperne nede på samme tid, aktiverer du en tastelås, som gør, at din vibrator ikke kan tænde i utide. Du kan derfor sikkert tage den med dig på farten.

Hvis du ikke kan få nok af denne dildovibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Elise 2 er nemlig vandtæt. Vibratoren er desuden lavet i blød og medicinsk silikone, som er 100% ftalatfri.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • Stimulerer g-punktet.
  • 8 forskellige intensitets- og vibrationsniveauer.
  • Lavet i medicinsk og blød silikone.
  • Genopladelig – (USB-ladekabel medfølger).
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Størrelse: 22 x 4,2 x 3,6 cm
Vægt: 210 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-plast og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme