LELO Enigma Dual Stimulator

1.249,00 kr.

Luksuriøs klitoris- og g-punktsstimulator fra LELO. Perfekt til hende, der tager sin nydelse seriøst.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fortryllende stimulering til hende med LELO Enigma Dual Stimulator

Ram alle dine lystpunkter med denne fantastiske klitoris- og g-punktsstimulator fra LELO. Vibratoren er formet til at ramme alle dine hotspots med total præcision. Du kan derfor være helt sikker på, at du får dejlig, intens og dyb stimulation, når du tager Enigma i brug.

LELO Enigma Dual Stimulator er formet som en rabbit-vibrator, men i stedet for at forkæle klitoris med vibrationer, får du skøn lufttryksstimulering. De dejlige pulseringer ved klitoris stimulerer dig uden at være i direkte kontakt, mens det afrundede hoved giver præcis stimulation af g-punktet. Det betyder også, at du ikke kommer til at føle, at klitoris bliver overstimuleret.

Vælg mellem 8 forskellige vibrationsmønstre, mens du forkæler klitoris og g-punktet samtidig. Vibratoren er lavet i silkeblød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og gør din stimulering endnu bedre.

Hvis du ikke kan få nok af denne vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Enigma er nemlig vandtæt. Vibratoren er desuden også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og luksuriøst design.
  • Stimulerer g-punktet og klitoris på samme tid.
  • 8 forskellige vibrationsmønstre.
  • Lavet i silkeblød og behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort og lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Størrelse: 10 x 5 x 18,5 cm
Indsættelig længde: 14 cm
Vægt: 196 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme