Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO F1S V2 Masturbator med App Rød

1.599,00 kr.

Skøn masturbator med sensuelle og pirrende vibrationer fra LELO.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Euforisk stimulation til ham

Kast dig ud i sensuel og pirrende stimulation med F1S V2 fra LELO. Med Cruise Control-teknologi får du høj intensitet under din stimulation, som giver dig lyst til at nyde denne masturbator igen og igen.

Masturbatoren har et stimulerende sleeve, der er udstyret med dobbelt så meget styrke som sin forgænger. Masturbatoren har 4 unikke programvariationer, hvor hvert program har 7 vibrationsmønstre, der giver dig den ultimative orgasme.

F1S V2 er blødere og mere bøjelig og vil derfor også føles utrolig dejlig omkring penis. Indeni finder du et dejligt sleeve med stimulerende riller i fløjlsblød silikone. Du kan derfor godt se frem til at læne dig tilbage og lade masturbatoren gøre al arbejdet for dig.

Hvis du vil tage din stimulation til nye højder, kan du downloade LELO-appen og glæde dig til at lade de 10 sensorer stimulere dig som aldrig før. Derudover får du mulighed for at lave dine egne programmer for en helt igennem unik og uforglemmelig onani-session. Hvis du ikke kan få nok af denne masturbator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. F1S V2 er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og moderne design.
  • Stimulerer penis med dejlige vibrationer.
  • 4 unikke programvariationer med 7 forskellige vibrationsmønstre.
  • Stimulerende sleeve med pirrende riller.
  • Kan bruges med LELO-app.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Rød
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 14,3 x 7,1 cm
Indsættelig længde: 12,9 cm
Indre omkreds: 12,9 – 15 cm
Vægt: 285 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, ABS og aluminium

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme