Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Lily 2 Klitoris Vibrator med Duft Lyserød

1.149,00 kr.

Dejlig og stimulerende klitoris vibrator fra LELO med duft af roser og blåregn.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sensuel stimulation

Gør dine intime stunder endnu bedre med Lily 2 fra LELO. Denne klitoris vibrator ser ikke kun fantastisk ud – den føles også sådan! Derudover kommer den med en sensuel og behagelig duft af roser og blåregn, der tilføjer et ekstra spændende element til din stimulering.

Lily 2 er helt sikker at bruge, da den sensuelle duft er indkapslet. Ligesom LELO’s andre produkter, så er Lily 2 også fremstillet i silkebløde og behagelige materialer, der gør den til en fornøjelse at bruge under intim nydelse.

Vibratoren er desuden også dobbelt så kraftig som dens forgænger, og giver dig 8 forskellige vibrationsniveauer, som du nemt kan vælge mellem med et tryk på en knap. Lily 2 har et ergonomisk formet design, hvor det lille ”knæk” gør det nemmere for dig at ramme dit hotspot.

Hvis du ikke kan få nok af denne vidunderlige klitoris vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Vibratoren er desuden også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk og luksuriøst design.
  • Forkæler og stimulerer klitoris.
  • 8 forskellige vibrationsniveauer.
  • Dejlig duft af roser og blåregn.
  • Lavet i silkeblødt og behageligt materiale.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Lyserød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 7,5 x 3,6 x 2,5 cm
Vægt: 42 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme