LELO Nea 2 Klitoris Vibrator

699,00 kr.

Intens klitoris vibrator fra LELO. Perfekt til begynderen eller hende, der gerne vil have nydelse på farten.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulation til hende

Vil du gerne have en lille og praktisk klitoris vibrator, der kan forkæle dig, når du har brug for det? Så bør du prøve denne skønne klitoris vibrator fra LELO. Nea 2 er det oplagte valg til kvinden på farten, men også til nybegynderen.

Vibratoren bøjer på midten, hvilket gør det nemmere for den at ramme dit hotspot. Du skal blot tænde for vibratoren og lade den hvilke på klitoris. Den kan endda lige der selv, uden at du behøver at bruge hænderne. Det er så smart! Vælg mellem 8 forskellige og hviskestille vibrationsmønstre.

Du vælger helt selv, om du vil bruge denne klitoris vibrator alene til intime solo-stunder, eller om du vil bruge den som frækt forspil eller ekstra tilføjelse under samleje. Nea 2 kan nemlig bruges på mange måder, men uanset hvornår du vælger at tage den i brug, kan du være helt sikker på, at du kommer til at elske den. Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og praktisk design.
  • Feminine og søde illustrationer.
  • 8 forskellige vibrationsmønstre.
  • Hviskestille vibrationer.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort og lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 7,5 x 3,6 x 2,5 cm
Vægt: 42 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme