LELO Smart Magic Wand 2 Large Lilla

1.399,00 kr.

Dejlig massagestav med 10 forskellige vibrationsfunktioner og 10 hastigheder fra LELO.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn fornøjelse til hende 

Har du haft en lang dag på arbejdet og har brug for ekstra forkælelse, når du kommer hjem? Så glæd dig til at åbne natskuffen for at finde denne luksuriøse og opgraderede Smart Wand 2. Perfekt til forkælelse af dine ømme og trætte muskler eller til intens stimulation af dine erogene zoner.

Denne Magic Wand har en stærkere motor med ekstra vibrationsmønstre, et mere stabilt og praktisk håndtag samt et bedre batteri, der holder bedre på strømmen. Wanden er lavet i silkeblødt silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og gør dermed også din stimulation eller massage endnu bedre. Du vælger helt selv, om du vil nyde denne massagestav under dynen, i bruseren eller i badekarret. Smart Wand 2 er nemlig vandtæt.

Du finder intuitive knapper på siden, der gør det nemt for dig at vælge mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner og 10 hastigheder. Glæd dig til skøn stimulering eller massage!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • 10 forskellige vibrationsmønstre og 10 hastigheder.
  • Praktisk håndtag – for stabilt greb under brug.
  • Kan bruges til dejlig massage eller intens stimulation.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris, krop
Størrelse: 30,4 x 8 x 6 cm
Vægt: 383 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LELO Smart Magic Wand 2 Large Lilla”