Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Smart Magic Wand 2 Medium

1.289,00 kr.

Dejlig massagestav i luksuriøst design fra LELO. Perfekt til trætte og ømme muskler eller intens stimulation af dine erogene zoner.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stimulation til hende 

Trænger du til at slappe af efter en lang og stressfuld dag? Så tag fat i denne Magic Wand fra LELO. Du kommer ikke til at fortryde det! Med Smart Magic Wand 2 Medium får du en praktisk og vidunderlig massagestav, der er perfekt til dejlig massage af dine ømme og trætte muskler eller til intens stimulation af dine erogene zoner.

Netop denne Magic Wand har et slankt og stilfuldt design samt et praktisk håndtag, der gør det nemt for dig at have et stabilt greb om den under brug. Du kan nemt vælge mellem 10 forskellige vibrationsmønstre og 10 hastigheder, mens du forkæler de områder på kroppen, der har brug for mest opmærksomhed.

Du vælger helt selv, om du vil bruge denne Magic Wand alene, eller om du vil invitere din partner med i legen. Desuden kan du også selv bestemme, om din forkælelse skal ske under dynen, i bruseren eller i badekarret, da denne wand er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • 10 forskellige vibrationsmønstre og 10 hastigheder.
  • Praktisk håndtag – for stabilt greb under brug.
  • Kan bruges til dejlig massage eller intens stimulation.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort og lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 21 x 8,5 x 4,5 cm
Vægt: 155 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme