Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LELO Tiani Duo Dual-Action Parvibrator Sort

1.349,00 kr.

Skøn parvibrator med fjernbetjening fra LELO. Perfekt til intime stunder i soveværelset og frække dates!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Legetøj til jeres kærlighedsliv 

Vil du gerne forkæle din partner med dejligt parlegetøj? Så glæd dig til at få hænderne i Tiani fra LELO. Med denne parvibrator kan du og din partner godt glæde jer til at udforske nye seksuelle horisonter sammen.

Vibratoren har to motorer, der gør jeres nydelse endnu bedre med ekstra kraftige vibrationer. Vælg mellem 8 forskellige vibrationsfunktioner og find det mønster, som tilfredsstiller jer mest. Vibratoren er designet til at stimulere både klitoris og g-punktet, og kan også give ham lækker stimulering under penetration. Du kan nemlig bruge vibratoren, mens I har samleje. Det bliver så dejligt!

Med Tiani Duo Dual-Action får I også en medfølgende fjernbetjening, der gør det muligt for enten dig eller din partner at kontrollere vibrationerne. På den måde kan din partner nemt tilfredsstille dig under legen i soveværelset eller forkæle dig med pirrende sensationer på jeres næste date. Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Stimulering af klitoris, g-punktet og penis (under samleje).
  • 2 motorer – for intense og kraftige vibrationer.
  • Lavet af silkeblødt silikone.
  • Medfølgende fjernbetjening.
  • Genopladelig (USB-ladekabel medfølger).
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Størrelse: 9 x 4,5 x 3 cm
Vægt: 80 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Manual

For yderligere information kan du hente manualen her: LELO_TIANI DUO_Online Manual_EN