LELO Tiani Harmony Parvibrator

1.179,00 kr.

Giv dig og din partner masser af skøn nydelse med LELO Tiani Harmony. Det perfekte legetøj til at skrue op for romantikken i soveværelset!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl parlivet med LELO Tiani Harmony  

Vil du gerne skrue op for romantikken derhjemme i soveværelset? Så har vi fundet det helt rigtige legetøj til dig. Denne parvibrator fra LELO er perfekt til jer, der gerne vil nyde hinanden med ekstra stimulering. I kommer til at få masser af glæde sammen, når I først introducerer Tiani i jeres leg.

Den ergonomisk formet vibrator er designet til at stimulerer dine lystpunkter på en vidunderlig måde. Du kan vælge mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner, der giver jer rig mulighed for at finde den stimulering, der passer jer bedst. LELO Tiani Harmony er fremstillet i behageligt silikone, der gør den til en fornøjelse at bruge før og under samleje.

For endnu mere udfordring og inspiration til jeres sexliv, kan I også downloade den gratis LELO-app, så enten du eller din partner kan styre vibrationerne trådløst. På den måde kan du også indsætte vibratoren, når I f.eks. skal på date. Det bliver den frækkeste hemmelighed! Kan du ikke få nok af vibratoren, kan du også tage den med under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Stimulerer klitoris, g-punkt og penis (under samleje).
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Kan bruges under samleje.
  • Lavet i silkeblødt silikone.
  • Kan bruges med LELO-app.
  • Genopladelig (USB-ladekabel medfølger).
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Sort og turkis
God til: Kvinde eller begge
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Størrelse: 4,5 x 3 x 9 cm
Vægt: 48 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: PC, ABS-plast og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Manual

For yderligere information kan du hente manualen her: TIANI HARMONY (#3968, #3969)