LELO Tor 2 Penisring med Vibrator Grøn

949,00 kr.

Dejlig penisring fra LELO med sensuelle vibrationer, der både forkæler ham og hende under samleje.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Frækt parlegetøj til jer 

Vil du gerne overraske din partner med dejlig stimulation, der både glæder dig og din partner? Så bør du prøve Tor 2 fra LELO. Denne penisring vil helt sikkert tage jeres sexliv til nye højder og gøre jeres intime stunder endnu bedre.

Du skal blot føre penisringen ned over penis og tænde for vibratoren. For hvert stød vil din partner mærke dejlige vibrationer mod klitoris, der gør det nemmere for hende at nå klimaks. Tor 2 har 6 forskellige vibrationsmønstre, som du kan skifte mellem ved at holde plus- og minusknappen inde.

Ud over at gøre samleje mere stimulerende for jer begge, så giver Tor 2 også en fyldigere erektion til ham, fordi den strammer rundt om penisroden. Mange mænd oplever også, at det bliver sværere at komme, og derfor kan du også se frem til en længere udholdenhed.

Ringen er fremstillet i medicinsk silikone, som føles utrolig behagelig mod huden. Kan du og din partner ikke få nok af penisringen, kan I altid tage den med jer under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og klassisk design.
  • Stimulerer både penis og klitoris under samleje.
  • Giver ham en fyldigere erektion.
  • Kan give en længere udholdenhed.
  • Lavet i medicinsk silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: LELO
Farve: Grøn
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 6 x 4,2 x 4,2 cm
Diameter: 2,9 cm
Vægt: 123 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme