Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sex Stol

6.199,00 kr.

Fræk og alsidig sexmaskine sexstol fra Lovebotz til dejlig og pirrende nydelse.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Alsidig fornøjelse med denne Lovebotz sexmaskine

Med 4-In-1 Bangin Bench Sex Stol får du et alsidigt sexmøbel, der tager din nydelse til nye højder. Du kan bruge dette BDSM-møbel alene, eller du kan invitere din partner med i legen. Uanset hvordan du vælger at nyde dette møbel fra Lovebotz, kan vi godt garantere, at du kommer til at elske det!

Dette møbel kommer med to forskellige sæder og en aftagelig sexmaskine, så du får mulighed for at variere og sammensætte møblet til at passe til dine ønsker. Det todelte og polstrede sæde fungerer perfekt til, når du vil bruge den medfølgende dildo. Dildoen er fast, men alligevel også blød og så har den realistiske detaljer som tydelige årer og et markeret penishoved.

Maskinen kan give dig helt op til 150 stød i minuttet, og så kan den bruges i alle dine foretrukne positioner. Du får derfor rig mulighed for at udforske med spændende og intens leg – enten alene eller sammen med din udkårne. Du kan desuden også bruge din yndlingsdildo med sugekop sammen med det manuelle udstyr. Du styrer maskinen via en ledningsført fjernbetjening, som enten du eller din partner kan styre. Derudover skal du tilslutte maskinen til stikkontakten.

Sædet er delt i midten, hvilket betyder, at dine intime dele er blottet og frit tilgængelige, mens du sidder på møblet. Du kan derfor også undlade at fastgøre maskinen og blot bruge sædet til at lade din partner forkæle dig oralt, mens du sidder over ham/hende.

Fantastiske Fordele: 

  • Robust og frækt design.
  • Perfekt til alsidig nydelse.
  • Aftagelig sexmaskine.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Justerbar – så du kan nyde dine foretrukne sexstillinger.
  • Kompatibel med dildoer med sugekop.
  • Kan styres med ledningsført fjernbetjening.

Information

Mærke: Lovebotz
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vagina eller anal
Størrelse: 48,2 x 36,8 x 48,2 cm
Vægt: 9208 gram
Materiale: PU-læder, metal, træ og TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme