LoveBotz Athenas Double Penetration Sexmaskine

Original price was: 18.279,00 kr..Current price is: 8.999,00 kr..

Gør din leg frækkere med double penetration, når du bruger Athenas sexmaskine fra LoveBotz.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vilde aftener med Athenas!

Står du med en hungren efter fræk og vild penetration? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Med denne maskine kan du både alene eller sammen med din partner udleve dine frækkeste fantasier. Du kan godt forvente, at din leg når nye højder med denne pragtfulde sexmaskine!

Med Athenas får du selv lov til at vælge, hvor hurtige eller langsomme dine stød skal være med enten den ledningsførte eller trådløse fjernbetjening. Den trådløse fjernbetjening har også den unikke funktion, at den kan bruges som en klitoris vibrator, da den har en varmefunktion i spidsen. Athenas hastighed kan justeres fra 50 til 250 stød i minuttet. 

Du bestemmer naturligvis helt selv, om du vil stimuleres af en eller to dildoer på samme tid. Hvis du ønsker at mærke double penetration, kan du justere i afstanden mellem de to dildoer, så det passer til din anatomi. 

Maskinen kan vinkles i 26 forskellige positioner, hvilket giver dig rig mulighed for at eksperimentere med din nydelse. Du vælger derfor også helt selv, om du vil nyde Athenas stående, liggende eller siddende. Det bliver så dejligt!

Når du køber denne sexmaskine, får du også 2 x dildoer med realistisk udseende samt 1 anal dildo. Maskinen kan desuden bruges med alt Vac-U-Lock kompatibelt sexlegetøj. Bemærk, at maskinen skal tilsluttes en stikkontakt. 

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Sexmaskine til double penetration!
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Kan styres med ledningsført eller trådløs fjernbetjening.
  • Justerbar afstand mellem dildoer – passer til din anatomi.
  • 26 forskellige positioner – liggende, stående eller siddende nydelse.
  • 50 til 250 stød pr. minut.
  • 2 x realistiske dildoer og 1 anal dildo.
  • Kompatibel med Vac-U-Lock sexlegetøj.

Information

Mærke: LoveBotz
Farve: Sort og naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal og anal
Realistisk dildo: Længde: 17,8 cm

Diameter: 4,4 cm

Anal dildo: Længde: 16,5 cm

Diameter: 3,8 cm

Strømspænding: 110 – 220V
Materiale: Metal, ABS-plast, TPR (realistisk dildo) og silikone (anal dildo)

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme