LoveBotz Banging Bench Extreme Sex Stol

1.299,00 kr.

Fræk sexstol med elastiske stropper fra LoveBotz. Perfekt til fræk solo- eler parleg.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Multifunktionelt sexmøbel

Synes du, at legen i soveværelset er blevet lidt for triviel? Så bør du prøve denne frække sexstol fra LoveBotz. Med denne stol bliver solo- og parleg langt sjovere, og du kan se frem til masser af intim fornøjelse.

Stolen er forsynet med to brede stropper i toppen, som gør, at du komfortabelt kan sidde på den, mens dine intime dele forbliver blottet og tilgængelige. Stropperne er elastiske, så du får mulighed for at bevæge dig op og ned.

Med Banging Bench Extreme Sex Stol kan du nyde dejlig oralsex på en nem og ubekymret måde, eller du kan bruge den praktiske vedhæftning, som gør det muligt for dig at fastgøre en dildo til stolen. Du kan bruge enhver dildo med sugekop.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt design.
  • Gør solo- og parleg endnu sjovere.
  • Elastiske stropper – mulighed for at “ride” dit legetøj.
  • Kommer med praktisk vedhæftning.
  • Kompatibel med dildoer med sugekop.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Information

Mærke: LoveBotz
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Størrelse: 45 x 37 x 50 cm
Vægt: 3670 gram
Materiale: Aluminium

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme