LoveBotz EZ Dildo til Sexmaskine

489,00 kr.

Skøn dildo fra LoveBotz i realistisk udseende. Kompatibel med de fleste Lovebotz sexmaskiner eller med maskiner, der bruger Vac-U-Lock.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulering til hende 

Står du og mangler den helt rigtige dildo til din sexmaskine? Så har vi fundet et fantastisk produkt til dig. Denne dildo er kompatibel med mange LoveBotz sexmaskiner, men også med andre sexmaskiner, der bruger Vac-U-Lock.

Dildoen har en skøn længde på 18 cm, hvoraf 15 af dem er indsættelige. Dildoen er perfekt til stimulering af g-punktet, men kan også bruges til p-punktet. Det betyder, at dildoen kan bruges både vaginalt og analt. Du vælger helt selv, hvordan din nydelse skal være.

Adapterbunden er Vac-U-Lock og friktionslåskompatibel, så du kan bruge enhver kompatibel dildo for flere størrelsesmuligheder. Du kan derfor nemt bruge den sammen med andre Vac-U-Lock dildoer for mere variation. Det bliver så dejligt! 

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Realistisk og frækt design.
  • Kan stimulere g- og p-punktet.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Vac-U-Lock kompatibel.

Information

Mærke: LoveBotz
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vagina eller anal
Længde: 18 cm
Diameter: Max. 4 cm
Vægt: 432 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme