Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

LoveBotz Super Milker Stroker Sexmaskine

Original price was: 13.699,00 kr..Current price is: 6.699,00 kr..

Fræk “malkemaskine” fra LoveBotz til ham, der gerne vil tilføje en ekstra dimension til sine onanioplevelser.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens sexmaskine til ham

Synes du, at dine intime solostunder er blevet lidt for ensformige og kedelige? Så har vi løsningen til dig. Denne sexmaskine fra LoveBotz vil helt sikkert give dig den vildeste onani- eller sexoplevelse, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Maskinen er enormt effektiv og er designet til at “malke” dig til klimaks. Du kan derfor godt se frem til at mærke intense sug på penis. Du kan naturligvis også bruge maskinen på andre erogene zoner på kroppen. Du vælger helt selv, hvordan din nydelse skal være.

Brug denne maskine som del af fræk onani, eller lad den indgå som en del af kinky sexleg med din udkårne. Med denne maskine medfølger der også to ens lange cylindere. Den ene er lang med indvendige dupper og den andet er kort, hvilket er perfekt til stimuli af penishoved, brystvorter eller klitoris.

Du bestemmer selv, hvor intens din nydelse skal være ved at skrue op og ned for intensiteten med den medfølgende fjernbetjening. Med fjernbetjeningen får din partner også mulighed for at tage styringen over din nydelse. Du skal blot tilslutte maskinen stikkontakten, og så kan du glæde dig til at modtage dejlig nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Alsidig sexmaskine til intim leg.
  • Kan bruges på både ham og hende.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Kan styres med den medfølgende fjernbetjening.
  • Perfekt til fetichister eller ham, der gerne vil eksperimentere.

Information

Mærke: LoveBotz
Farve: Sort, transparent og naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse opbevaringskasse: 28 x 29 x 21 cm
Størrelse lang cylinder: 23 cm (dyb) og 5 cm (diameter)
Størrelse kort cylinder: 7,5 cm (dyb) og 5 cm (diameter)
Vægt: 5000 gram
Strømspænding: 110-240V
Materiale: ABS, silikone, naturgummi og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme