Master Series Obedience Sex Bænk

4.999,00 kr.

Frækt BDSM-møbel til par, der elsker kinky leg i soveværelset.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udlev dine frækkeste fantasier

Er du klar til at udleve dine frækkeste fantasier? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Dette BDSM-møbel fra Master Series vil tage dine mest intime stunder til nye højder og give dig og din partner masser af ny inspiration til, hvordan I kan nyde hinanden. Det bliver så hot.

Spænd din kæreste fast i dette sex-møbel og se ham/hende blive vild efter at mærke dine berøringer. Møblet er lavet af robust stål og er behageligt polstret, så din kæreste ligger behageligt. Den ergonomisk formede bænk vil efterlade din partner udsat for spankings, penetration eller begge dele. Du vælger helt selv, hvordan du vil nyde din partner.

Du kan justere møblet til at passe efter dine behov. Du vælger nemlig helt selv, om du vil bruge stropperne. Du kan også justere højden på arme og ben eller fjerne hovedstøtten for fuldt ud at tilpasse oplevelsen.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til hede og kinky BDSm-lege.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Justerbare stropper.
  • Aftagelig hovedstøtte.

Information

Mærke: Master Series
Farve: Sort
God til: Begge
Vægt: 752 gram
Materiale: PU-læder, stål og nylon

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme