Master Series Slave Bur

7.499,00 kr.

Frækt “kennel” bur fra Master Series til par, der elsker hede dominanslege.

Kun 1 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag dine dominanslege til nye højder

Med dette “kennel” bondage bur fra Master Series kan dine BDSM-lege nå nye niveauer, som du kun har drømt om. Dette møbel er perfekt til BDSM-entusiaster, og er det perfekte møbel til par, der gerne vil eksperimentere med fræk leg i soveværelset.

Kennel Bondage Bur er justerbart og supernemt at indstille, så du får mulighed for at placere din submissive, som du ønsker. Når stængerne først er på plads, kan du være helt sikker på, at ingen slipper ud, før du har givet lov.

Buret kan f.eks. bruges om kroppen, så din submissives hoved stikker ud og er tilgængelig for dig. Du kan også placere din partners krop, så numsen stikker ud og er klar til at blive taget bagfra. Det er dig, der ultimativt bestemmer, hvor fræk legen skal være.

Du bestemmer også helt selv, om din partner overhovedet har gjort sig fortjent til at være oven på den polstrerede bund. Nyd at høre ham/hende tigge og bede, mens du har fuld kontrol over din partner. Det bliver så frækt!

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til par, der elsker BDSM-lege.
  • Supernemt at indstille efter behov.
  • Kan bruges på forskellige måder.
  • Dejlig polstreret bund.

Information

Mærke: Master Series
Farve: Sort
God til: Begge
Størrelse: 112 x 72 x 57 cm
Materiale: Stål, træ, vinyl og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme