Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Metallic Silicone Penisring Sæt

Original price was: 99,00 kr..Current price is: 79,00 kr..

Sæt med 3 penis- og testikelringe i et råt metal-look lavet af kvalitetssilikone. Designet med henblik på forlængelse af erektion og en mere eksplosiv ejakulation.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et fantastisk sæt til ham!

Stilsikkert sæt med 3 penis- og testikelringe i metalgrå af mærket  You2Toys. Designet til at maksimere stimuli og orgasme og giver øget nydelse til både dig selv og din partner. Bevirker en forlænget og mere kraftfuld erektion. Det perfekte legetøj til at udforske din maskulinitet og tilsætte lidt legelyst i dit sexliv.

De fleksible penisringe giver ekstra udholdenhed og kraft. Sættet består af tre penis- og testikelringe i forskellige størrelser, som både kan bruges hver for sig og sammen, alt efter præference. Du skal blot sætte penisringen rundt om penis i slap tilstand.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske fordele:

  • Råt metallook i elastisk design.
  • Lækkert silikonemateriale.
  • Begyndervenlige.
  • Giver en forlænget og mere kraftfuld erektion.
  • 3 forskellige penisringe.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Metallic
God til: Mænd
Diameter: 3.3, 4 og 5.1 cm
Materiale: Silikone