Nature Skin Pussy & Ass Pocketpussy

199,00 kr.

Forkæl din penis med denne fantastiske Pocketpussy fra Nature Skin, der kommer med to åbninger: anal og vaginal.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev Dobbelt Fornøjelse med Nature Skin Pussy & Ass Pocketpussy

Træd ind i en verden af sensuel nydelse med Nature Skin Pussy & Ass Pocketpussy. Denne unikke Pocketpussy inviterer dig til at udforske dine dybeste fantasier og tilfredsstille dine mest intense ønsker. Med en naturlig hudfarve og en fantastisk design, er denne masturbator skabt til at tilfredsstille både dit ønske om intimitet og variation.

Med Nature Skin Pussy & Ass Pocketpussy får du muligheden for at vælge din foretrukne vej til glæde – vil du opleve den forførende vagina eller den fristende anus? Uanset hvad du vælger, garanterer vi dig en autentisk og intens følelse, der vil få dig til at glemme tid og sted.

Indtræd i en verden af uendelig nydelse, når du udforsker de to indbydende lyståbninger. Den indvendige noprede vagina og den riflet anus med en lystkanal i særklasse er skabt til at tilfredsstille dine dybeste trang. Hver eneste bevægelse og hvert stød bringer dig tættere på en eksplosion af glæde, der vil efterlade dig forpustet og tilfredsstillet.

Fantastiske Fordele: 

  • Spændende og praktisk design.
  • Vaginal og anal åbning.
  • Lavet i blødt og lækkert materiale.
  • Elastisk – passer til din penis.

Information

Mærke: Nature Skin
Farve: Lys hud
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 14,3 cm
Diameter: 1 cm (elastisk)
Materiale: TPE, silikone med PU-coating

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme