Naughty Bits You Do You Mini Massager

279,00 kr.

En superfin og iøjnefaldende mini vibrator fra CalExotics. Perfekt til din næste rejse!

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Din perfekte rejsekammerat 

Er du kvinden på farten? Så bør du overveje at anskaffe dig denne mini vibrator fra CalExotics. Denne rejse- og brugervenlige vibrator passer nemlig perfekt i tasken og sørger for, at du altid har lækker nydelse tilgængelig, uanset hvor du befinder dig.

Vibratoren kommer i et fint design med blomstermønster, der får den til at virke enormt indbydende! Du kan derfor godt se frem til at forkæle dig selv med dens 10 vibrationsfunktioner enten alene eller sammen med en partner. Vibratoren har også en avanceret hukommelseschip, der gør, at din vibrator husker, hvor du slap og starter vibrationerne på den sidste tilstand, du havde den på.

Naughty Bits You Do You er genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Vibratoren har en ladetid på 2 timer, hvorefter du får op til 1 times fræk leg. Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du også tage den med under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Indbydende og iøjnefaldende design.
  • 10 lækre vibrationsfunktioner.
  • Bruger- og rejsevenlig.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Pink/grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 7 cm
Diameter: 2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme