NS Novelties Dildo 17 cm Lys

279,00 kr.

Skøn naturtro dildo med realistiske detaljer fra NS Novelties. Perfekt til både solo- og parleg.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Realistisk stimulation til hende

Denne realistiske dildo fra NS Novelties er designet til at give dig en fantastisk oplevelse. Den er lavet af lækker silikone, der føles utrolig behaglig mod huden og gør din stimulation endnu bedre.

Dildoen er 17 cm lang og har en blød og fleksibel overflade, der gør den nem at indføre og behagelig at bruge. Den har også en sugekop i bunden, så du kan fastgøre den på en glat overflade og nyde den helt uden hænder.

Du vælger naturligvis helt selv, om denne dildo skal bruges til vaginal eller anal stimulation. Det betyder også, at den kan bruges af både mænd og kvinder. Perfekt til fræk leg i soveværelset.

Denne alsidige dildo er perfekt til både solo- og parlege. Uanset om du er begynder eller erfaren bruger af sexlegetøj, vil denne dildo give dig en tilfredsstillende og realistisk oplevelse, hver gang du bruger den.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og lækkert design.
  • Kan bruges til vaginal eller anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Realistiske detaljer som tydelige årer og markeret penishoved.
  • Sugekop i bunden – for håndfri stimulation.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Lavet i behagelig silikone.

Information

Mærke: NS Novelties
Farve: Lys hud
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 17,3 cm
Diameter: 3,7 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme