Nu Sensuelle Trinitii 3i1 Tunge Vibrator 18K Guld

699,00 kr.

Lækker 3 i 1 vibrator til hende, der elsker stimulering af klitoris.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Nøglen til klimaks i dine hænder!

Mangler du en vibrator, der kan stimulere din klitoris til klimaks? Så bør du prøve Trinitii 3i1 fra Nu Sensuelle. Med denne vibrator kan du nyde alt fra blid til intens stimulering, og så er den en must-have for dig, der elsker stimulering af klitoris.

Man må sige, at denne vibrator lever op til sit navn. Vibratoren kombinerer nemlig tre separate fornemmelser for at give dig en utrolig unik og kraftfuld klitorisstimulering. Du skal blot placere vibratorens bløde, åbne spids hen over klitoris, som giver dit sensitive spot et behageligt og blidt sug. Denne type stimulation er nemlig perfekt til hende, der ikke ønsker direkte kontakt med klitoris.

Dernæst kan du prøve Trinitiis flimrende tunge, der imiterer følelsen af lækker oralsex. Og sidst, men ikke mindst, vibrerer Trinittii også for at tilføje en sidste spænding, du vil føle, uanset hvor den rører din hud.

Du kan naturligvis styre alle tre former for stimulation separat for hinanden. Med Trinitii får du 15 vibrationsmønstre, 7 sugeintensiteter og 4 hastigheder af flimrende tungebevægelser, så du kan tilpasse din fornøjelse hver gang.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • 3 i 1 – for en alsidig nydelse.
  • Perfekt til begyndere og erfarne.
  • 15 vibrationsmønstre, 7 sugeintensiteter og 4 hastigheder.
  • Mulighed for at styre funktionerne separat for hinanden.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Nu Sensuelle
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 16 cm
Diameter: 2,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænksikker
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme