Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Orgie Orgasme Drops 30 ml

169,00 kr.

Stimuleringsdråber med en varmende og prikkende effekt fra Orgie.

 

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Klitorisdråber til bedre orgasmer

Vil du gerne tilføje lidt mere spænding og intensitet til din orgasme? Så kan vi varmt anbefale disse klitorisdråber fra Orgie. De fleste kvinder har lettest ved at nå en orgasme gennem stimulering af klitoris. Dette er en vigtig grund til, at dette erogene område ikke bør tages for givet.

Oplev mere action i dit intime område med disse intensiverende stimuleringsdråber. Du skal blot smøre lidt på klitoris, og så vil opleve, at du kan opnå en bedre og mere intens orgasme. Gelen har en varmende følelse og kan få kvinden til at føle sig mere ophidset.

Du kan bruge denne gel, når du føler for lidt lækker selvforkælelse i form af fræk sololeg. Du kan naturligvis også bruge den sammen med din partner og gøre jeres sex bedre og mere intens for dig.

Vi anbefaler, at du bruger en skøn vibrator sammen med denne gel for den mest pirrende stimulering. Bruger du denne gel sammen med din partner, kan I prøve at kaste jer ud i fræk leg med en penisring med vibrator. Når klitoris bliver stimuleret med frække vibrationer vil du mærke, det bliver nemmere at komme, og så har det en mere ophidsende og pirrende effekt. Sammen med denne gel bliver det helt ubeskriveligt!

Fantastiske Fordele: 

  • Har en varmende effekt.
  • Gør kvinden mere ophidset.
  • Perfekt til både fræk solo- og parleg.

Information

  • Mærke: Orgie
  • Størrelse: 30 ml
  • Ingredienser: GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, EUGENIA CARYOPHYLLUS BLOEMOLIE, EUGENOL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LIMONENE

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orgie Orgasme Drops 30 ml”