Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Orgie Sexy Vibe! Hot Stimulerende gel 15 ml

135,20 kr.

Skøn, stimulerende gel til hende lavet med planteekstrakter fra Amazon-regionen og har en dejlig smag af jordbær. Perfekt til hende, der vil have mere ud af sin orgasme.

Kun 6 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stimulerende gel til hende

Denne stimulerende gel fra Orgie er perfekt til hende, der vil have mere ud af sin orgasme. Du skal blot smøre gelen på klitoris og så vil du mærke en prikkende varmeeffekt og få en dejlig smag af jordbær.

Gelen er lavet med planteekstrakter fra Amazon-regionen, og kan både bruges alene eller sammen med en partner. Bemærk, at det kun er til ekstern brug. Gelen er også kompatibel med kondomer.

Hvis du vil bruge denne gel alene, så anbefaler vi, at du prøver en dejlig klitorisvibrator sammen med. Har du ikke en, så har vi, hos Private Play, masser af lækre vibratorer at vælge mellem. Hvis du bruger denne gel med din partner, kan det varmt anbefales, at I prøver en penisring med vibrationer for en mere eksplosiv orgasme for jer begge. Vi har gjort det nemmere for dig/jer og har allerede i siden fundet nogle gode produkter, som du/I kan prøve.

Fantastiske Fordele: 

  • Stimulerende gel til hende.
  • Har en prikkende varmeeffekt.
  • Smager af jordbær.
  • Er lavet med planteekstrakter fra Amazon-regionen.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Kompatibel med kondomer.