Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pantyrebel Trusse vibrator G-Streng Sort

319,20 kr.

Skøn trussevibrator, der inkluderer en stilfuld lay-on vibrator og blonde g-streng fra Pantyrebel. Perfekt til intime stunder i soveværelset eller til fræk leg ude blandt andre.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pantyrebel Trusse vibrator G-Streng Sort: Skønne vibrationer til hende 

Vil du gerne forkæle dig selv eller din partner med skønne vibrationer? Så bør du prøve denne vidunderlige g-streng med vibrator fra Pantyrebel. Trussevibratorer er perfekt til at krydre stemningen i soveværelset eller til fræk leg ude blandt andre.

G-strengen er lavet i et behageligt og blødt materiale, som har en dejlig fornemmelse mod huden og giver en perfekt pasform. Du vælger derfor også helt selv, om g-strengen skal bruges til frækt brug eller hverdagsbrug. Blonde g-strengen har desuden et lille “rum”, hvor du kan placere vibratoren.

Glæd dig til at vælge mellem 12 forskellige vibrationsfunktioner på selve vibratoren eller på den medfølgende fjernbetjening. Når du bruger fjernbetjeningen, kan du nemt læne dig tilbage og lade den gøre arbejdet for dig, eller du kan overlade kontrollen til din partner og lade ham styre din nydelse. Perfekt til en fræk date-aften på jeres yndlingsrestaurant, hvor ingen fatter mistanke om, hvilken fræk leg I har gang i.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at g-strengen kommer i en One Size: (S-L 34 – 40). Derudover kommer fjernbetjeningen med batterier, der ikke kan udskiftes. Batteriet har en levetid på 1,5 til 2 år. Bagefter kan du stadig bruge vibratoren som en lay-on vibrator, men bare uden fjernbetjening.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Forkæler hende med dejlige vibrationer.
  • G-streng lavet i blødt materiale.
  • Inkluderer fjernbetjening.
  • Kan bruges som trussevibrator og lay-on vibrator.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Pantyrebel
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Vægt: 98 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: 90% polyester, 10% elastan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme