Pantyrebel Trussevibrator One Size Sort

399,00 kr.

Dejlig trussevibrator til romantiske aftener med din partner eller til intime stunder alene.

Onesize S/M/L

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pantyrebel Trussevibrator One Size Sort: Intens stimuli til hende 

Gør din aften lidt sjovere med denne fantastiske trussevibrator fra Pantyrebel. Med denne trussevibrator får du en superfræk og fin trusse samt en stilfuld lay-on vibrator, der sammen giver dig mulighed for at eksperimentere med fræk leg.

Trussen er lavet i et blødt og behageligt materiale, som gør den superrar at have på hele dagen samt sikrer en perfekt pasform. Du bestemmer helt selv, om du vil bruge trussen til hverdags- eller frækt brug. Trussen har desuden også et lille rum, hvor du nemt kan placere din vibrator.

Du kan vælge mellem 12 forskellige vibrationsfunktioner på selve vibratoren eller på den medfølgende fjernbetjening. Med en fjernbetjening kan du nemt læne dig tilbage og lade den gøre al arbejdet for dig, eller du kan overlade kontrollen til din partner og lade ham styre din nydelse. Perferkt til frække aftener i soveværelset eller til hede dates ude blandt andre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at trussen kommer i en One Size: (S-L 34 – 40). Derudover kommer fjernbetjeningen med batterier, der ikke kan udskiftes. Batteriet har en levetid på 1,5 til 2 år. Bagefter kan du stadig bruge vibratoren som en lay-on vibrator, men bare uden fjernbetjening.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Forkæler hende med dejlige vibrationer.
  • Trusser lavet i blødt materiale.
  • Inkluderer fjernbetjening.
  • Kan bruges som trussevibrator og lay-on vibrator.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Pantyrebel
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Vægt: 98 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: 90% polyester, 10% elastan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme