Pantyrebel Trussevibrator Tanga Trusser Sort

399,00 kr.

Gør jeres sexliv lidt sjovere med denne trussevibrator fra Pantyrebel.

Onesize S/M/L

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pantyrebel Trussevibrator Tanga Trusser Sort: Vibrerende fornemmelser til hende 

Glæd dig selv eller din partner med denne vibrerende g-strengstrusse fra Pantyrebel. Perfekt til en fræk aften i soveværelset eller til hed leg ude blandt andre. Med disse trusser betyder det nemlig ikke noget, om du er hjemme eller ude. Du vil altid være klar til at få dejlig nydelse!

G-strengstrussen er lavet i et blødt og behageligt materiale, der giver en dejlig fornemmelse mod huden samt sikrer en skøn pasform. Du kan derfor også bruge trussen til hverdagsbrug, hvis du ønsker dette. Trussen har desuden et lille rum, hvor du kan lægge vibratoren ned.

Vælg mellem 12 forskellige vibrationsfunktioner på selve vibratoren eller med den medfølgende fjernbetjening. Med fjernbetjeningen kan du og din partner nemt krydre stemningen i soveværelset og give jer masser inspiration til, hvordan du kan få masser af nydelse uden nogen fatter mistanke. Prøv at kaste jer ud i fræk leg, mens I er på date. Det bliver den frækkeste hemmelighed!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at g-strengstrussen kommer i en One Size: (S-L 34 – 40). Derudover kommer fjernbetjeningen med batterier, der ikke kan udskiftes. Batteriet har en levetid på 1,5 til 2 år. Bagefter kan du stadig bruge vibratoren som en lay-on vibrator, men bare uden fjernbetjening.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Forkæler hende med dejlige vibrationer.
  • G-strengstrusse lavet i blødt materiale.
  • Inkluderer fjernbetjening.
  • Kan bruges som trussevibrator og lay-on vibrator.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Pantyrebel
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Vægt: 98 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: 90% polyester, 10% elastan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme