Pantyrebel Trussevibrator Hipster Sort

399,00 kr.

Fræk hipstertrusse med vibrator fra Pantyrebel. Perfekt til en hed date med din partner eller til fræk leg i soveværelset.

Onesize S/M/L

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pantyrebel Trussevibrator Hipster Sort: Trussevibrator med kærlige vibrationer til hede stunder

Glæd dig til kildende og vibrerende fornemmelser, når du tager denne hipster på fra Pantyrebel. Du kan bruge trussen til fræk leg i soveværelset eller som del af hed leg med din partner, når I er ude blandt andre.

Hipsteren er lavet i et blødt og behageligt materiale, der giver en dejlig pasform. Du kan derfor også bruge den til hverdagsbrug, hvis dette også ønskes. I hipsteren finder du en lille lomme, hvor du kan placere vibratoren, så den forkæler klitoris med søde vibrationer.

Du kan vælge mellem 12 forskellige vibrationsfunktioner på selve vibratoren eller på den medfølgende fjernbetjening. Med fjernbetjeningen får du mulighed for nemt at kontrollere din nydelse, eller du kan overlade kontrollen til din partner og lade ham styre din nydelse. Perfekt til romantiske dates ude blandt andre. Det bliver så frækt!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at hipsteren kommer i en One Size: (S-L 34 – 40). Derudover kommer fjernbetjeningen med batterier, der ikke kan udskiftes. Batteriet har en levetid på 1,5 til 2 år. Bagefter kan du stadig bruge vibratoren som en lay-on vibrator, men bare uden fjernbetjening.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Forkæler hende med dejlige vibrationer.
  • Hipster lavet i blødt materiale.
  • Inkluderer fjernbetjening.
  • Kan bruges som trussevibrator og lay-on vibrator.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Pantyrebel
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Vægt: 98 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: 90% polyester, 10% elastan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme