Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Elite Viewtube See Throu Masturbator

219,00 kr.

Lækker masturbator fra PDX Elite i transparent udseende, så du kan følge med i din nydelse!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din nydelse endnu bedre! 

Er du træt af at bruge hånden, når du giver dig selv nydelse? Så bør du prøve ViewTube See Throu. Denne transparente og lækre masturbator er perfekt til ham, der vil have rytmiske blowjobs, som alle kan se!

På indersiden af masturbatoren finder du en smart stimuleringsstruktur med nopper og riller, som masserer og stimulerer penis intensivt. Du kan derfor godt glæde dig til næste gang, du finder lysten til at give dig selv nydelse!

Desuden har masturbatoren også en vakuumåbning for enden, som giver dig sugende følelser. Perfekt til dig, der elsker blowjobs! Du kan variere trykket ved at bruge din finger for at åbne og lukke.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Smart og lækker stimuleringsstruktur.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Vakuumåbning – perfekt til ham, der elsker blowjobs!
  • Transparent udseende – så du kan følge med i din nydelse.
  • Fremstillet i behagelige og gode materialer.

Information

Mærke: PDX Elite
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Samlet længde: 18,5 cm
Indsættelig dybde: 16,5 cm
Ydre omkreds: 7 cm
Indvendig omkreds: Maks 5 cm
Materiale: ABS og TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme