PDX Male Blow & Go Mega Stroker

279,00 kr.

Udforsk dine anal fantasier med PDX Male Blow & Go Mega Stroker, der imiterer udseendet og følelsen af et ægte anus!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

PDX Male Blow & Go Mega Stroker – Til ham, der elsker anal sex! 

Elsker du også følelsen af at trænge op i et stramt anus? Så kan du godt glæde dig til at få fingrene i denne skønne masturbator fra PDX Male. Denne masturbator er designet til at ligne og føles som et ægte anus, så du kan udleve dine frækkeste anal fantasier.

Indeni har denne masturbator en tekstureret og enormt stimulerende lystkanal, der tager din nydelse til nye højder. Du vælger selv, hvor intens din stimulation skal være ud fra grebet om din masturbator.

PDX Male Blow & Go Mega Stroker er desuden lavet i et enormt hudlignende og realistisk materiale, hvilket tilføjer en ekstra spændende dimension til din nydelse. Brug denne masturbator alene eller som del af frækt forspil med din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og frækt design.
  • Imiterer følelsen og udseendet af anus.
  • Perfekt til ham, der elsker anal sex.
  • Lavet i et hudlignende materiale – for en autentisk stimulation.
  • Tekstureret lystkanal.
  • Enormt brugervenlig – perfekt til begyndere.

Information

Mærke: PDX Male
Farve: Lys hud
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 16,3 cm
Indsættelig længde: 14,9 cm
Diameter: Fleksibel
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme