PDX Plus Pick Your Pleasure Pocket Pussy

299,00 kr.

Oplev intense øjeblikke med denne realistiske masturbator fra PDX Plus.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den Perfekte Stimulation – PDX Plus Pick Your Pleasure Pocket Pussy

Oplev intens nydelse med PDX Plus Pick Your Pleasure Pocket Pussy – en masturbator formet som en realistisk vagina og anus.

Denne masturbator er designet til at give dig en ekstraordinær oplevelse med sine stimulerende riller og kanaler indeni. De dybe og markante riller skaber en intens massage, der vil sende dig mod himlen under din solo-leg. Du har fuld kontrol over trykket, da det nemt kan justeres for at give dig præcis den stramhed, du ønsker.

Det lukkede kanaldesign skaber en spændende sugeeffekt, der kun forstærker fornøjelsen. Materialet, kaldet “Fanta Flesh,” føles hudlignende og blødt, hvilket gør det endnu mere realistisk.

PDX Plus Pick Your Pleasure Pocket Pussy er nem at holde i hånden, og det realistiske design gør det til den perfekte ledsager for dine mest intime øjeblikke. De sammenhængende kanaler gør rengøring enkel og bekvem.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk design med naturtro detaljer.
  • Stimulerende riller og kanaler indeni.
  • Justerbart tryk – perfekt til dine individuelle præferencer.
  • Lukket kanaldesign – skaber en pirrende sugeeffekt.
  • Lavet i hudlignende og blødt materiale: Fanta Flesh.
  • Supernem at bruge og rengøre.

Information

Mærke: PDX
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 16,5 cm
Indsættelsesdybde: 12,7 cm
Anus: 12,7 cm
Diameter: Stramt, men fleksibelt
Vægt: 544 gram
Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme