Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pipedream Dirty Talk Interactive Fuck Me Silly Masturbator

1.299,00 kr.

Superfræk masturbator til ham med fantastiske funktioner. Er du klar til at gøre dine onanisessioner endnu bedre?

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn og realistisk masturbator til ham 

Er du klar til at gøre dine onanisessioner endnu bedre? Med Dirty Talk Interactive Fuck Me Silly Masturbator fra Pipedream får du en superspændende masturbator med frække funktioner, der får dig til at komme som aldrig før.

Denne masturbator er fremstillet i superfrækt Fanta Flesh-materiale, som føles ubeskriveligt godt – næsten som den ægte vare! Når denne masturbator omfavner din penis vil du glæde dig over, at du har tilføjet denne frække sag til din kollektion af lækkert legetøj.

Ud over dette har denne masturbator en fræk stønnefunktion, som udløses hver gang, du penetrerer hende. Jo hårdere og hurtigere du støder, desto mere stønner hun. Du kan være helt sikker på, at denne frække pige altid er klar til at blive taget, og for at vise hendes begejstring sørger hun for, at du får skønne og intense vibrationer, hver gang du støder.

Denne masturbator er nem at rengøre. Du skal blot følge den nedenstående vejledning. Husk at sørge for at højtaleren ikke kommer under vand.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Indbydende udseende!
  • Vælg mellem vagina- og anusåbning.
  • Stønnefunktion – gør oplevelsen mere ægte.
  • Vibrationer.
  • Indbyggede højtalere.
  • Nem at rengøre.
  • Fremstillet i blødt Fanta Flesh-materiale.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Lys Hud
  • Materiale: TPR

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pipedream Dirty Talk Interactive Fuck Me Silly Masturbator”